Skip to main content

Donderdag 9 Mei zijn wij gesloten I.V.M. Hemelvaartdag.

Maandag 20 Mei zijn wij gesloten I.V.M. 2e Pinksterdag.

Apple iCloud instellen

Handleiding instellen iCloud:

We zien met enige regelmaat dat er geen back up wordt gemaakt van de gegevens op Apple apparaten.
Apple iCloud is een handige cloudopslagdienst waarmee je je foto's, video's, documenten en meer veilig kunt opslaan en synchroniseren tussen al je Apple-apparaten.

Stap 1: Controleer je iOS-versie
Zorg ervoor dat je apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste iOS-versie. Ga naar "Instellingen" > "Algemeen" > "Software-update" om te controleren op updates.

 

Stap 2: Meld je aan bij je Apple ID
Als je nog geen Apple ID hebt, maak er dan een aan via de website van Apple. Ga naar "Instellingen" > "iCloud" en log in met je Apple ID.

 

Stap 3: Kies wat je wilt synchroniseren
Op het iCloud-scherm kun je kiezen welke gegevens je wilt synchroniseren, zoals foto's, contacten, agenda's en meer. Schakel gewoon de schuifknoppen in voor de gewenste items.

 

Stap 4: Stel iCloud Drive in (optioneel)
Als je bestanden wilt opslaan en synchroniseren met iCloud Drive, schakel deze optie in. Hiermee kun je documenten, mappen en bestanden opslaan en delen.

 

Stap 5: Beheer je opslag
Je krijgt een beperkte hoeveelheid gratis iCloud-opslag. Als je meer opslagruimte nodig hebt, kun je upgraden naar een betaald abonnement via "Instellingen" > "[je naam]" > "iCloud" > "Beheer opslag".

 

Stap 6: Controleer je synchronisatie
Zorg ervoor dat je iCloud-gegevens correct worden gesynchroniseerd door naar "Instellingen" > "iCloud" te gaan en te controleren of de status "Gegevens in iCloud" is ingeschakeld.

 

Nu is iCloud ingesteld en worden je gegevens automatisch gesynchroniseerd tussen al je Apple-apparaten. Vergeet niet regelmatig back-ups te maken en je opslagruimte te beheren om te voorkomen dat deze vol raakt. Geniet van de voordelen van naadloze gegevenssynchronisatie met Apple iCloud!

Diensten

Tadatel levert zowel mobiele- als vaste telefonie. De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit.

Leveranciers

Kijk welk van deze mogelijkheden het best aansluit op uw wensen.

Sponsor de Club

Sponsor uw club met vijf euro op elke reparatie bij TadaTel.